Verslo vadybos fakultete dvi dienas vykusi VIEŠBUČIŲ IR RESTORANŲ VERSLO studijų programos šventė „RESTORE“ po vienu stogu subūrė gausų būrį ekspertų.

Vasario 8-9 dienomis vykęs „Restore“ kaip ir kasmet Verslo vadybos fakultete subūrė išskirtinius viešbučių ir restoranų verslo specialistus, kurių pranešimų turėjo progos pasiklausyti VIEŠBUČIŲ IR RESTORANŲ VERSLO studentai. Ko reikia, kad viešbutis būtų populiarus ir kokius dalykus turite numatyti prieš jį atidarant studentams pasakojo turizmo ir viešbučių verslo ekspertas Linas Pučinskas; apie kulinarinių šedevrų atsiradimą kalbėjomės su restorano „Dine“ šefu ir fakulteto absolventu Žilvinu Laurinėnu; ką daryti, kad jūsų restoranas būtų gausiai lankomas, o darbuotojai laimingi, atskleidė restoranų „Time“ ir „Dine“ bendraturtis, vadovas ir someljė Arminas Darasevičius.

Antrąją „Restore“ dieną vyko apskrito stalo diskusija „Restoranų verslas: sėkmės ir nesėkmės“. Joje dalyvavo net 20 restoranų verslo atstovų. Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos vykdančioji direktorė Eglė Ližaitytė dalyviams pristatė naujausias restoranų tendencijas; Fakulteto absolventas Simonas Laukaitis papasakojo nuosavo romo baro „Rhum room“ įkūrimo ir sėkmės istoriją; įžvalgomis apie virtuvės šefo reikšmę restorane pasidalino Amerikos Ambasados šefe Honorata Lyndo. „Restore“, tai renginys skirtas ne vien Viešbučių ir restoranų verslo studentams, bet ir verslo atstovams bei akademinei bendruomenei.

Verslo vadybos fakultetas