Diskusijos, kurios atveria akis

2017-02-06

Vasario 2-4 dienomis parodoje „Studijos 2017“ su moksleiviais diskutavo Verslo vadybos fakulteto Vadybos, Verslo inovacijų ir Tarptautinio verslo katedrų vedėjos.

Vasario 2 dieną tarptautinėje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje „Studijos 2017“ su moksleiviais apie tai, kokius stereotipus laužo studijos Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakultete diskutavo Verslo vadybos fakulteto Vadybos katedros vedėja Laima Paraukienė ir Verslo inovacijų katedros vedėja Nida Mačerauskienė. Drauge su moksleiviais sulaužėme daug stereotipų ir į studijas Verslo vadybos fakultete pažvelgėme visai kitomis akimis.

Paskutinę parodos dieną vykusi diskusija „Kaip gimsta verslininkai“ sulaukė didelio moksleivių susidomėjimo. Apie tai ar verslininku gimstama ar tampama ir ko reikia, kad idėja taptų verslu su klausytojais diskutavo Tarptautinio verslo katedros vedėja Neringa Miniotienė. Moksleiviai ne vien domėjosi kaip gi jiems tapti verslininkais, bet ir dalinosi savo įžvalgomis ir originaliomis verslo idėjomis.

Parodos „Studijos 2017“ nuotraukų albumas:

https://www.facebook.com/pg/viko.vvf/photos/?tab=album&album_id=1251889181571791

Verslo vadybos fakultetas