2018 m. gegužės 14-18 d. Sveikatos priežiūros fakulteto Slaugos katedros lektorės pagal Erasmus+ programą buvo išvykusios į Prancūziją

2018-05-21

2018 m. gegužės 14-18 d. Sveikatos priežiūros fakulteto Slaugos katedros lektorės Viktorija Kielaitė ir Jurgita Kazlauskienė  buvo išvykusios į Tulūzos universiteto ligoninių centrą (Centre Hospitalier Universitaire (CHU) de Toulouse) Prancūzijoje Erasmus+ programos dėstymo vizitui.

Vizito metu lektorės susitiko su „Slaugos“ studijų programos studentais. Viktorija Kielaitė pristatė Vilniaus kolegiją, studentų ir dėstytojų mainų pagal Erasmus+ programą galimybes. Jurgita Kazlauskienė jiems skaitė paskaitą apie darbo sąlygas Lietuvos sveikatos priežiūros sektoriuje, komandą, komandinį darbą ir komandos formavimą.

Taip pat lektorės dalyvavo simuliacinėje paskaitoje. Stebėjo studentų ir dėstytojų darbą sprendžiant simuliacinį scenarijų. Dalyvavo situacijos aptarime-diskusijoje.

Vizito metu lektorės bendravo su dėstytojais, dėstančiais „Slaugos“, „Kineziterapijos“, „Ergoterapijos“ ir „Radiologijos“ studijų programose. Lankėsi Tulūzos ligoninėje, kaip studentų galimoje praktikos vietoje.

Vizito metu buvo sutarta plėsti dvišalę tarpinstitucinio bendradarbiavimo sutartį, papildomai įtraukiant studijų programų „Kineziterapija“, „Ergoterapija“ ir „Radiologija“ studentų ir dėstytojų mainus.

Viktorija Kielaitė,
Slaugos katedros lektorė,
Erasmus programos koordinatorė
Sveikatos priežiūros fakultete