Vilniaus kolegijos Agrotechnologijų fakultete  vyks studentų ir dėstytojų Respublikinė mokslinė – praktinė konferencija „Maisto produktai – sauga ir kokybė“.

Konferencijoje dalyvauti ir skaityti pranešimus, pristatyti atliekamų tyrimų rezultatus kviečiami kolegijų, universitetų studentai, dėstytojai, socialiniai partneriai, maisto pramonės, žemės ūkio specialistai, kurie susiję su maisto gamybos, perdirbimo technologijomis, verslo sfera  ir visus besidominčius saugiais, kokybiškais maisto produktais.

Konferencijos tikslas:

Skatinti studentus, dėstytojus, maisto pramonės atstovus, ūkininkus, vartotojus dalintis sukauptomis teorinėmis bei praktinėmis žiniomis, inicijuoti mokslines diskusijas, stiprinti maisto mokslo, maisto technologijų sklaidą visuomenei, vartotojams.

Konferencijos vieta:

Vilniaus kolegijos Agrotechnologijų fakultetas, aktų salė (Beržų g. 2A, Buivydiškės, Vilniaus r.)

Daugiau informacijos apie konferenciją, reikalavimus straipsniams bei svarbiausias datas rasite čia: Kvietimaspdf, dalyvio anketaword, reikalavimai straipsniuipdf.

Maloniai laukiame visų
turinčių kūrybinių idėjų, mėgstančių eksperimentuoti, besidominčių pažangiomis technologijomis,
kartu diskutuoti aktualiomis technologijos mokslų krypties problemomis ir aktualijomis!

 Maisto technologijos katedros kolektyvas