Trumpai apie renginį: UAB Zeelandia technologai ir konditeriai ves  tęstinį praktinį seminarą ,,Rudens – žiemos gaminiai“. Pagrindinė seminaro tema ,,Biskvitiniai mišiniai ir standikliai“. Seminare maisto technologijos studijų programos studentai ir dėstytojai gaus visą reikalingą medžiagą bei galės ją praktiškai įvykdyti, naudojant įmonės žaliavas. Šio seminaro metu bus skaitoma paskaita ,,Margarinai ir riebalai: gerieji ir blogieji augaliniai riebalai bei aliejai‘.
Laikas: 2015 m. lapkričio 25 d.
pradžia: 10.00 val.
pabaiga: 15.00 val.

2015 m. lapkričio 26 d.
pradžia: 10.00 val.
pabaiga: 15.00 val.

Vieta: Vilniaus kolegijos Agrotechnologijų fakulteto Duonos kepimo ir kitos konditerijos gamybos laboratorija
Organizatoriai: Maisto technologijos katedra, UAB Zeelandia
Kontaktai: Laimutė Milašienė

tel. 8 5 219 16 51, el. paštas l.milasiene@atf.viko.lt